Adequate pensioenregeling

Pensioenadvies van nu. Voor later.

Payrollpensioen

Op grond van het pensioenartikel van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) zijn payrollwerkgevers verplicht om vanaf 1 januari 2021 een adequate pensioenregeling aan te bieden aan de payrollwerknemers. Dit betekent dat u als payrollwerkgever zorg moet dragen voor dezelfde pensioenregeling als de pensioenregeling die geldt voor een vaste werknemer met een gelijke of gelijkwaardige functie in hetzelfde bedrijf of dezelfde bedrijfstak. De Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten zal geen oplossing bieden.

Heeft u het pensioen van uw payrollwerknemers al geregeld? Wij bieden u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek voorzien wij u onder andere van meer informatie over de WAB wetswijzigingen en bieden wij u een oplossing aan.

Gratis kennismakingsgesprek

Vul het onderstaande contactformulier in om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Wij nemen daarna zo snel als mogelijk contact met u op om het gesprek in te plannen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*
Contact Icon
Felixx-werk-en-inkomen-schuine-balk-onder-header-licht

Valt u onder de nieuwe WAB wetgeving?

Mocht u op één van de onderstaande vragen “nee” moeten antwoorden, dan valt u onder de nieuwe WAB wetgeving. U bent dan vanaf 1 januari 2021 verplicht een adequate pensioenregeling aan uw payrollwerknemers aan te bieden.

  • Heeft u een eigen vacaturewebsite?
  • Werft u werknemers om deze voorts te plaatsen bij derden?
  • Kunt u werknemers van de ene naar de andere inlener verplaatsen?
  • Hebben uw arbeidsovereenkomsten een uitzendbeding?
  • Is er sprake van tijdelijke opdrachten (vervanging)?

Adequate pensioenregeling voor payrolling

Er zijn in dit geval meerdere mogelijkheden om tot een adequate pensioenregeling te komen voor uw payrollwerknemers. Wij bepalen samen met u de beste oplossing door middel van verschillende doorrekeningen. In ons gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek lichten wij de mogelijkheden en doorrekeningen aan u toe.

Bent u nog niet klaar voor de nieuwe WAB wetgeving?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het bovenstaande contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Borgert Tegel via borgert@felixxgroep.nl. Uiteraard zijn wij ook op ons algemene telefoonnummer 035-698 27 10 bereikbaar.

schuine-balk-boven-footer