Over Felixx.® werk & inkomen

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Over Felixx.® werk & inkomen

Ons team van professionals zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

Onze missie

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen van werkgevers uit handen te nemen. Felixx.® werk & inkomen is onderdeel van Felixx.® groep.

Onze visie

Wij streven ernaar om werkgevers te ontzorgen op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie. Hierdoor hoeven werkgevers zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit en andere risico’s in de leefbare (werk)omgeving.

Samenwerking met Elswout AssurantieGroep

Wist u dat wij in samenwerking met Elswout AssurantieGroep ook particuliere en zakelijke (schade)verzekeringen kunnen aanbieden? Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat er contact met u wordt opgenomen door één van de experts van Elswout AssurantieGroep.

De partners achter Felixx.® groep

Borgert Tegel

Partner & Pensioenadviseur

Borgert Tegel

Sander Sanders

Partner & Pensioenadviseur

felixx-werk-en-inkomen-Sander-kleur-zonder-achtergrond-kleur

George Linck

Partner & Adviseur schade

George Linck

Neem contact op

Voor- en achternaam*
E-mailadres*
Bericht*
Contact Icon
schuine-balk-boven-footer